Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Βιωματικό σεμινάριο ΧΩΡΑ

To πρώτο βιωματικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων αρκετοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να το παρακολουθήσουν. Για να ανταποκριθούμε στην επιθυμία τους, θα επαναλάβουμε το σεμινάριο με το ίδιο θέμα:
  ‘‘Συναισθηματική νοημοσύνη: μαθαίνω να διαχειρίζομαι τα αρνητικά μου συναισθήματα.
Θυμώνω…ζηλεύω…απογοητεύομαι…. Τα δυσάρεστα συναισθήματα, συχνά δυσκολεύουν την επικοινωνία μου και τις σχέσεις μου με τους άλλους. Μπορώ να μάθω να τα διαχειρίζομαι;’’ στις 16 Φεβρουαρίου στη Χώρα.
Στο σεμινάριο μέσα από βιωματική προσέγγιση και role- playing θα μάθουμε τρόπους αναγνώρισης και διαχείρισης των συναισθημάτων, όχι αγνοώντας και καταπιέζοντας τα, αλλά ανακαλύπτοντας καινούργιους,  πιο αποδοτικούς και χρήσιμους τρόπους έκφρασης.

Σας περιμένουμε την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στον τόπο Τεχνών Χώρα ( Λελέϊκα Υπάτης), ώρα έναρξης 6 μ.μ. και διάρκεια ως τις 9 μ.μ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Επειδή υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε ( ώρες 10 π.μ. με 13 μ.μ. ) στα τηλέφωνα:
6937365676  κ.Παυλέτση Χριστίνα, ψυχολόγος, Μsc  στην Παιδοψυχολογία.                                                     
6945916860  κ. Σκαρλάτου Μαρία, ψυχολόγος, μετεκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία.
6946983363  κ. Χριστοδούλου Κατερίνα, ψυχολόγος, Msc στη Συμβουλευτική ψυχολογία.

Το επόμενο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: « Συναισθηματική νοημοσύνη: δυσλειτουργικές συμπεριφορές όταν αγχώνομαι…πως μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου;» θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει ανακοίνωση.
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου